Restaurant Het Smullertje

Martine & Johan heten U van harte WELKOM !

Restaurant ' Het Smullertje ' is een sfeervol restaurant met stijl ! U kan er gezellig met familie & vrienden ontspannen eten in een warme tijdloze sfeer ! 


De passie voor het koken, zat eigenaar Johan Vandermeulen al jaren in het bloed. Na een ruime ervaring van zes jaar traiteurdiensten, gebeten door lekker koken en gasten de ultieme eet ervaring te laten beleven is het restaurant ontstaan...


Gastvrouw Martine Maex heeft met het nodige gevoel voor smaak, kleur en decoratie de zaak uitermate gezellig ingericht


Er hangt een aangename sfeer in het familiebedrijf en men wordt er steeds bediend met een stralende glimlach...


Restaurant 'Het Smullertje'
Sint-truidense Steenweg 637
3300 Tienen
TEL : 016 82 26 50
​​​​​​​
OPEN alle dagen van 11.30u. tot 14u.
en van 17u. tot 22u.
Woensdag & donderdag : Rustdag.
image-122593-15970664_803471533124458_1149684497_n.jpg
Na het plukken worden de koffiebessen verwerkt. Koffiebonen zitten over het algemeen per twee in een bes. Om de bonen uit de bes te krijgen bestaan er drie manieren, die elk een invloed hebben op de smaak.

Droge of natural verwerking,
Natte of washed verwerking,
Halfdroge of semi-washed bereiding
Bij JAVA Koffie zweren we bij het traag branden. Zo gaan de bonen niet zweten en behouden ze hun essentiële oliën. De duurtijd van het branden bepaalt in grote mate de smaak van de koffie. Licht branden geeft een zachte smaak, donker branden een bittere smaak.
image-182126-Mosselen.jpg
Onze GOUDMERK mosselen
Onze mosselen zijn ECHT van het kaliber Goudmerk en worden met heel veel zorg schoongemaakt. Elke mossel wordt manueel gekeurd en gekuist .Onze keurder (met Phiippine ervaring) gaat regelmatig naar Yerseke om de beste aanvoerders te vinden om onze klanten de BESTE mosselen van de regio te kunnen aanbieden. Bij ons is ieder aangeduid gewicht op de kaart ook het effectief gewicht aan mosselen,de groenten worden bij ons niet meegewogen
Onze troetelkindjes worden op heel veel manieren klaargemaakt zodat elke liefhebber van het Zeeuwse zwarte goud bij ons zijn gading vind.
image-182140-vlees.jpg
JOHAN'S TROTS
Chef Johan staat erop dat het vlees van de beste kwaliteit is en zijn opleiding als slager zal daar niet vreemd aan zijn.Deze topkwaliteit word alleen door hemzelf behandeld en op de wijze die onze klant vraagt van Blue tot Bien Cuit ,steeds perfect gebakken,natuur of met de lekkere sauzen naar keuze die onze chef op smaak brengt met de beste ingrediënten.

image-182175-visschotel.jpg
Onze zomerse schotels
Onze koude schotels worden klaargemaakt met dagverse produkten en met de nodige aandacht op het bord geschikt. Vlees of vis en zelfs vegetarisch alles is beschikbaar naargelang het seizoen
image-182185-kabelj.jpg
Martine's Food

Waar Chef Johan dol is op vlees heeft echtgenote en zaalverantwoordelijke Martine een zwak voor VIS. Dus ook daar zit U als klant gebeiteld want elk visgerecht wordt met heel veel liefde en kennis voorgeproefd door de bazin des huizes en vooral van de nodige raadgevingen voorzien.